Üye olmadan site ve itirafların içeriğine ulaşamazsınız.

Sıkça Sorulan Sorular

Soru 1) İtiraf yazmak için üye olmam gerekli midir?

Cevap: Evet. Sistemimiz üyelik sistemiyle çalışmaktadır. Tüm kullanıcılar üye olarak itiraf yazabilir.



Soru 2) İtiraf yapmak için gerçek ismimi vermem gerekli mi?

Cevap: Hayır. Gerekli değildir. İtiraf yapmak için isteğe bağlı olarak Rumuz (Nick name) yazmanız yeterlidir.



Soru 3) İtiraflarımda mail adresi vermem gerekli midir?

Cevap: Hayır. İtiraf yazmak için mail adresi vermeniz gerekmemektedir. Fakat yaptığınız itirafa başkaları tarafından yorum yazıldığında yada itirafınız onaylandığında/reddedildiğinde bilgilendirme maili almak istiyorsanız e-mail adresi vermeniz gerekmektedir.



Soru 4) Yaptığım itiraflarda E-Mail adresim yayımlanır mı?

Cevap: Hayır. İtiraf yaparken vermiş olduğunuz mail adresi 3. kişilerle kesinlikle paylaşılmamaktadır.



Soru 5) Yaptığım yorumlarda E-Mail adresim yayımlanır mı?

Cevap: Hayır. Vermiş olduğunuz mail adresleri kesinlikle 3. kişilerle paylaşılmamaktadır.



Soru 6) Yaptığım itiraflar ve yorumlar hemen yayımlanır mı?

Cevap: Evet. Gönderilen içerikler anında yayımlanır. Eğer bilgilendirme mesajı almak istediyseniz, itirafınız cevap aldığında yada silindiğinde size haber verilecektir.Gönderdiğiniz içerikler ağır şikayet aldığı taktirde en geç 1-2 saat içinde kaldırılır.



Soru 7) Yaptığım yorumların yan tarafında çıkan avatarları nasıl değiştirebilirim?

Cevap: Sistemimizdeki profil ayarlarında gerekli ölçüleri temin eden görselleri avatar olarak değiştirebilirsiniz.



Soru 8) Yaptığım itirafları nasıl silebilirim?

Cevap: İtirafınıza girip sağ alt kısımda düzenleye bastıkdan sonra silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

540 İtiraf

1.1k cevap

697 yorum

2k kullanıcı

Kategoriler

Bir itiraf yaz:
...